Izrada sajta - MODERAN DIZAJN

Newsletter - Izrada newsletter-a

Newsletter - Izrada i Dizajn

Šta je ustvari Newsletter ?

newsletter

Newsletter je zapravo informativni bilten u elektronskom obliku i šalje se putem email-a. Može biti informativnog, promotivnog, prodajnog, edukativnog ili nekog drugog tipa.

Zašto slati Newsletter i koje su njegove prednosti ?

Newsletter predstavlja veoma isplativ alat u marketingu za održavanje i pridobijanje novih kupaca, posetilaca vašeg sajta kompanije. Kao posledica redovnog kontaktiranja putem maila imate unapredjenu prodaju i jačanje vašeg brenda na tržištu.
Prednosti ovakvog marketinga mogu biti velike, neki od njih su: veoma niska cena oglašavanja (skuplje bi vas izašlo poštom, faksom, telefonom ili preko nekog oglašivača), Niska cena izrade newsletter-a (najjednostavniji email možete poslati i sami, a atraktivniji i lepši dizajn nije uopšte skup), imate mogućnost da vam se ljudi sami prijavljuju na pretplatu za newsletter, ako imate puno toga da prezentujete, to vam ne povećava cenu.

Pokrenite snažnu e-mail kampanju

Promovšite vaše proizvode i usluge. Najavite neki važan događaj, odličnu ponudu ili sniženje cena vaših proizvoda, usluga i to na najjeftiniji način.
Pošaljite prelepu e-mail čestitku vašim vernim klijentima. Mislite na svoje klijente i poželite im sretne praznike na najjeftiniji i najjednostavniji način.
Dizajn newsletter-a za Vas će će biti optimizovan i grafički organizovan, sa osnovnom namenom vaše promocije ili događaja, proizvoda, usluga i sl..
Ostvarite kontakt i poboljšajte lojalnost kupaca. E-mail marketing je najisplatljiviji i najjeftiniji način za generisanje novih prihoda. Idelan je za razvijanje svoje baze klijenata i učvršćavanje odnosa sa korisnicima.

Privucite nove klijente, zadržite stare i povećajte prodaju !

Cena izrade newsletter-a je :

  • HTML email - 700 RSD
  • Optimizovano za MailChimp - 1000 RSD