Izrada sajta - MODERAN DIZAJN

Izrada sajta-Izrada sajtova Već od 49€ - odlične cene

Najbolja Ponuda HTML sajt za samo 49 € !

Ponuda predstavlja izradu sajta sa jednostavnim html kodiranjem. Bez dinamičkih strana, administratorskog dela, baze podataka. Dobijate jednostavan sajt, lepog dizajna, prilagođen različitim ekranima. Maksimalni broj strana je 5.

Požuri i poruči dok traje akcija !

Izrada Sajta - Profesionalna Izrada Sajtova - Atraktivan Dizajn

izrada sajta

Izrada Sajta, odnosno Web Dizajn - na osnovu vaših želja, ideja i mogućnosti počinje čim nam pošaljete upit. Mi Vam nakon toga šaljemo procenu izrade Vašeg sajta. Izrada vašeg sajta će biti vizualno privlačna i pregledna. Napravićemo funkcionalan web sajt (web site), koji će vam pomoći u prezentaciji usluga ili proizvoda i boljem poslovanju. Izrada, za Vas će biti kvalitetna i onako kako ste Vi zamislili. Naravno uz naše sugestije.

Svaka firma želi da bude jedinstvena u svetu poslovanja, a samim tim i da ima svoju jedinstvenu promociju. Jedinstvena web prezentacija (web dizajn) podrazumeva potpuno originalan izgled web sajta.

Izrada web sajt prezentacije počinje sa vašim željama, a sa našim sugestijama. Na kraju dobijate originalnu internet prezentaciju koja će zadovoljiti vaše potrebe ili potrebe vaše firme.

Svaka naša izrada, podrazumeva i responsive web dizajn, što znači da će biti prilagođen različitim ekranima - različitih uređaja. Izrada podrazumeva lep izgled sajta na različitim rezolucijama. Time dobijate mnogo više posetioca, a samim tim i prezentacija dobija na popularnosti. Danas responsive web dizajn mora biti zastupljen u izradi vaše prezentacije, jer se internetom surfuje sa mnogo različitih uređaja, od mobilnih telefona, tableta, pa čak i do novijih lcd televizora.

Ukoliko ste se odlučili za izradu svoje web prezentacije, kontaktirajte nas i zatražite procenu usluge izrade sajta.

Koje su informacije potrebne, kako bi uspešno procenili cenu izradu sajta ?

Najvažnije informacije su o hostingu i domenu. Navedite nam da li imate uplaćen hosting za sajt, i da li ste vlasnik željenog domena. Za one koji nisu upućeni, hosting predstavlja zakupljen prostor na računaru neke domaće ili strane firme, dok domen predstavlja željenu adresu vašeg sajta koju ukucavate u pretraživaču. Napomena - ukoliko je vaš biznis ograničen na lokalno tržište (Država u kojoj se nalazi), onda je dovoljno uzeti neki lokalni domen (nekisajt.rs, ili nekisajt.me, ili nekisajt.hr itd). U ostalim slučajevima, kada je vaš biznis van okvira države u kojoj se nalazi i potrebna je vidljivost sajta van okvira jedne države, onda je potrebno zakupiti neki internacionalni domen, kao što su .net i .com. Ili ako imate mogućnosti, zakupite i regionalni i internacionalni domen.
Što se tiče hostinga, morate se dobro raspitati o kompaniji kojoj pružate vaše poverenje. Ono na šta treba obratiti posebnu pažnju jeste dostupnost njihovih servera i kvalitet i brzina odziva servera. Naravno, tu ima još bitnih stvari, kao što su: kvalitetna korisnička podrška, lokacija web servera (što bliže vašem regionu to je bolje), hosting opcije, cena itd, zato pažljivo birajte hosting za vaš sajt.

Sledeće informacije od značaja su: Posedovanje logo-a vaše firme - logo predstavlja brend vaše firme i poželjno je imati ga. Opcioni broj stranica budućeg sajta - ne mora biti tačan broj, već predstavlja smernicu u načinu izrade sajta i formiranja cene. Način dizajna - tojest kompleksnost web sajta - da li želite jednostavan html, neka od već gotovih rešenja (joomla, wordpress ...), da li vam je potrebna prodavnica na sajtu (e-commerce), ili možda forum, blog... Možda želite jedinstven projekat isprogramiran specijalno po vašim potrebama (ova izrada je najskuplja varijanta). Nije loše da pošaljete i primer nekog sajta, ako želite neki sličan dizajn.

Potrebno je da imate jasan cilj o funkcionalnosti, i o tome šta želite od vašeg sajta.

Nakon što pošaljete informacije o željenoj izradi sajta, u najkraćem mogućem roku, stići će vam ponuda sa cenom i predlozima na mail.

Izrada sajta je jedinstvena - napravljena samo za vas.

Pogledajte Moje radove

Popuni upitnik i poruči web sajt.

 


 

Hosting - Koji hosting izabrati?

Najveća dilema je - koji hosting izabrati, strani ili domaći ?
Koje su prednosti stranih, a koje domaćih hostinga ?

Po pravilu, strani hostinzi, nude više opcija za manje novca od domaćih. Ali mogu postojati prepreke oko načina plaćanja, jer neki hosting provajderi ne prihvataju naše platne kartice.
Prednosti domaćih hosting kompanija su upravo u mogućnosti plaćanja, i pristupačnijoj korisničkoj podršci (ne znaju svi dobro engleski jezik). Domaći hostinzi sve više napreduju i samo je pitanje vremena kada će sustići strane konkurente. Naravno domaći hostinzi sa kvalitetnim serverima i lokacijom servera u regionu su najbolja moguća kombinacija.

Predlozi 10 najboljih stranih hostinga

Predlozi 10 najboljih domaćih hostinga

 

 

Nema više članaka u ovoj kategoriji. Ako se prikazuju potkategorije, one mogu da sadrže članke.