Izrada sajta - MODERAN DIZAJN

Servis Računara

 

Servis računara predstavlja zasebnu granu administracije.

Pošto su svi delovi tehničke prirode normalno je i da se kvare.
Oštećenja mogu biti razna, što zbog napona struje, nepravilnog ophodjenja,
virusa, veka trajanja . . .
Uvek je važno da stručno lice odredi dijagnozu i zameni oštećeni deo.
Nikako nemojte raditi sami, jer posledice mogu biti gore nego što već jesu.
Neke stvari mogu izgledati jednostavne, ali ipak pitajte za savet.

 

 

Zanimljivosti :

 


 

Trajanje baterije za laptop

an image

Notebook nekako gubi na privlačnosti kada shvatite da ne možete beskonačno raditi "na bateriji", zato vam dajemo nekoliko saveta za duži autonomni rad.

Redovno defragmentirajte disk, jer što brže on radi, manje će trošiti struje. Naravno, nemojte to činiti kada notebook nije spojen na struju. Ako vaš laptop poseduje odgovarajuće opcije, zatamnite ekran, usporite procesor, smanjite hlađenje na nivo koji vam i dalje pruža komforan rad.

Opširnije ....

Besplatni antivirus iz Microsofta

essential

Microsoft Security Essential je antivirusni softver potpuno besplatan za preuzimanje i korišćenje onima koji poseduju legalnu verziju Windows XP, VISTA ili Windows 7 operativnih sistema.

Izrađen je kao alternativa besplatnim anitvirusnim alatima, ali se tokom rada pokazao boljim i manje zahtevnim od mnogobrojnih „izvikanih“ rešenja. Pomaže prilikom zaštite od virusa, softvera za špijuniranje podataka i ostalog softvera koji može napraviti štetu na vašem računaru. Lakoća upotrebe, vrlo jednostavan i razumljiv korisnički interfejs uz vrlo efikasno jezgro za prepoznavanje i uklanjanje virusa, predstavlja gotovo savršen izbor za kućne korisnike.

Opširnije ...